Du er landet på Uldtæppe.dk, det helt rigtige sted at finde varmetæppe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle varmetæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Elektrisk varmetæppe med flere funktioner

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Elektrisk varmetæppe med flere funktioner” fås til 379,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elektrisk varmetæppe med smart knaplukning der gør det muligt at åbne og lukke dette varmetæppe på flere forskellige måder.
Det betyder, at du både kan bruge varmetæppet som rygvarmer, fodvarmer, lændevarmer, mavevarmer eller benvarmer. Lindrer muskelsmer…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Elektrisk varmetæppe til ryg og nakke – løsner stivhed og smerter

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Elektrisk varmetæppe til ryg og nakke – løsner stivhed og smerter til kun 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elektrisk termo varmetæppe der løsner op for smerter og stivhed i ryggen samt nakkeområdet.
Varmetæppet giver en varmende fornemmelse, der hurtigt breder sig, føles rar og afstressende og får spændte muskler til at slappe af. Løsner op for spændinger Varm…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Elektrisk varmetæppe til nedre ryg og lænd – løsner stivhed og smerter

Næste anbefaling er “Elektrisk varmetæppe til nedre ryg og lænd – løsner stivhed og smerter”.

Dagens bedste tilbud på “Elektrisk varmetæppe til nedre ryg og lænd – løsner stivhed og smerter” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elektrisk termo varmetæppe til ondt i lænden, lændesmerter og stivhed i den nederste del af ryggen. Varmetæppet har en fløjsblød overflade og den varmende fornemmelse, der hurtigt breder sig, føles rar og afstressende og får spændte muskler til at slappe…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: Elektrisk varmetæppe til fødderne – 40° konstant varme

Produkt nummer 4 på vores “varmetæppe-liste” er Elektrisk varmetæppe til fødderne – 40° konstant varme som du lige nu kan købe for 299,- hos Hafaro.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Elektrisk varmetæppe til fødderne.
Har du altid kolde fødder? Det praktiske varmetæppe af bomuld og polyester giver dig straks varme fødder og holder temperaturen konstant på mellem 40° – 45°C.
Varmetæppet er udformet som en fast måtte lige til at placere…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

5: Cozy Elektrisk Varmetæppe Deluxe

Forhandlerens beskrivelse:
Opgrader sofahyggen! Med et varmetæppe får du det straks varmt og dejligt – perfekt til kølige vinteraftener! Tæppet er lavet af blød fleece, forsynet med timer og har hele 9 forskellige temperaturtrin at vælge imellem, så du altid kan være behageligt var…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

6: Beurer varmetæppe – HD 75

 • Dagens pris: 549,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1099,-, nu kun 549,-.
  Du sparer 550 kr. / 50 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Beurer

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer HD75 Varmeplaid Grå er et lækkert varmetæppe af høj kvalitet.
Plaiden er fremstillet i blødt og behageligt fleece og har et innovativt sikkerhedssystem indbygget.Tæppet er er udstyret med 6 temparaturerniveaer, som du kan justere efter behov og sam…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

7: Beurer HD75 Nordic Varmetæppe

 • Dagens pris: 649,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 999,-, nu kun 649,-.
  Du sparer 350 kr. / 35 %
 • Fundet hos Kai Berntsen ApS
 • Mærke: Beurer

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer HD75 Nordic varmetæppe med 6 temperaturer og autosluk efter ca. 3 timer.HD 75 er et rigtig elegant luksusvarmetæppe i grå og brune nuancer.
Varmetæppet er lavet af tykt fleece og er udstyret med Beurers eget sikkerhedssystem BSS (Beurer Safety Sys…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

8: Beurer Comfort dobbelt varmetæppe UB 86

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Beurer

Sidste produkt på vores liste er Beurer Comfort dobbelt varmetæppe UB 86 som vi har fundet til 1499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Forbliv varm vinteren igennem takket være Beurer varmetæppet UB 86.
Varmetæppet har 9 varmeindstillinger, separate zoner til krop og fødder samt timer-funktion og overophedningsbeskyttelse….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste varmetæppe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse varmetæppe:

Dyreste Varmetæppe på listen er Beurer Comfort dobbelt varmetæppe UB 86 fra Elgiganten med en pris på 1499.00. Billigste udvalgte Varmetæppe er DAY – Elektrisk Varmetæppe 150×80 cm – 60W som du kan købe for 239.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 1260 kr.
Ovenstående Varmetæppe data og priser er hentet fra 10 butikker (Hafaro.dk, CoolStuff.dk, Helsebixen.dk, Kai Berntsen ApS, Elgiganten, Gucca.dk, Hjemmets, Homeshop.dk, Evermart.dk, Coolshop.dk). Alle Varmetæppe tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Varmetæppe guides:

Fandt du ikke det rigtige Varmetæppe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Varmetæppe: