Uldtæppe.dk: Find blandt 463 Produkter | 5 Kategorier | 20 Brands | 46 Forhandlere

Bedste Medisana Varmetæppe: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Uldtæppe.dk, det helt rigtige sted at finde Medisana varmetæpper. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Medisana varmetæpper

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Medisana varmetæpper | ✅ Varmetæppe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Varmetæppe HB 680 160x120 cm grå 1: Varmetæppe HB 680 160x120 cm grå
  • Termotæppe på 160x120 cm
  • Vendbart med to bløde sider
  • Tre temperaturindstillinger
  • Sikkerhedsfunktion og automatisk slukning
  • Vaskbart og hygiejnisk materiale
  1056,- hos Proshop.dk Billigste pris af 3 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Medisana varmetæpper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Medisana varmetæpper som du kan finde lige nu.

  1: Varmetæppe HB 680 160x120 cm grå

  Varmetæppe HB 680 160x120 cm grå

  Priser og varianter

  • Termotæppe på 160x120 cm
  • Vendbart med to bløde sider
  • Tre temperaturindstillinger
  • Sikkerhedsfunktion og automatisk slukning
  • Vaskbart og hygiejnisk materiale

  Hvorfor vælge Varmetæppe HB 680 160x120 cm grå?

  Varmetæppe HB 680 160x120 cm grå er det perfekte valg for dig, der elsker at blive varmet godt op og samtidig ønsker et flot og stilfuldt design. Tæppet er produceret af Medisana og er kendt for sin hurtige opvarmning og bløde materiale. Det er et termotæppe med en størrelse på 160 x 120 cm, som passer perfekt til en enkelt person.

  Varmetæppet er vendbart med to sider, hvilket giver dig mulighed for at ændre stilen og farven, når du ønsker det. Begge sider er lavet af et dejligt blødt materiale, hvoraf det ene er mikro-plys, der giver en ekstra hyggelig følelse. Farven på tæppet er grå, hvilket er en tidløs og elegant farve, der passer ind i ethvert hjem.

  Der er tre forskellige temperaturindstillinger på tæppet, så du kan justere varmen efter din egen præference. Det er nemt at anvende, og du kan slappe af uden bekymringer, da tæppet har en sikkerhedsfunktion, der forhindrer overophedning. Hvis du skulle falde i søvn under tæppet, så har det også en automatisk slukningsfunktion efter 180 minutter, så du kan sove trygt og sikkert.

  Varmetæppe HB 680 160x120 cm grå er lavet af polyester og har en effekt på 120 W. Det kræver en strømforsyning på 220V~, og det er nemt at rengøre, da tæppet kan vaskes takket være den aftagelige varmeregulator. Det er også meget hygiejnisk at bruge, da du kan vaske det regelmæssigt.

  Samlet set er Varmetæppe HB 680 160x120 cm grå et fantastisk valg for dig, der ønsker en varm og hyggelig fornemmelse, samtidig med et flot og stilfuldt design. Det er nemt at anvende og vedligeholde, og det er et produkt af høj kvalitet fra en anerkendt producent.

  Leder du efter en at putte med? Dette strikkede HB 680-varmetæppe fra Medisana er ikke bare en god puttemakker takket være den hurtige opvarmning, det ser også flot ud! Dette termotæppe kan bruges på begge sider takket være det tofarvede design. Begge sider er lavet af et dejlig blødt materiale, hvoraf et er mikro-plys. Det kan indstilles i tre temperaturer, så du kan finde den temperatur, der passer dig. Sikkerhedssystemet forhindrer overophedning, så du kan nyde det uden bekymringer. Er du faldet i søvn? Ikke noget problem! Tæppet slukker automatisk efter 180 minutter. HB 680 kan vaskes takket være den aftagelige temperaturregulator, og det er derfor meget hygiejnisk at bruge. Farve: GråMateriale: PolyesterMål: 160 x 120 cm (L x B)Effekt: 120 WStrømforsyning: 220V~Vendbart tæppe med to siderHurtig opvarmningAutomatisk slukning efter 180 minutterDejlig blødt materiale på begge siderHyggeligt grundet siden med mikro-plys3 temperaturindstillingerNemt at anvende Sikkerhedssystem med overophedningsbeskyttelseVaskbar takket være den aftagelige varmeregulator

  2: Varmetæppe 3-i-1 HB 677 1,6x1,3 m grå

  Hvorfor vælge Varmetæppe 3-i-1 HB 677 1,6x1,3 m grå?

  Dette HB 677-varmetæppe fra Medisana giver en behagelig blød følelse og en dejlig soveoplevelse. Varmetæppet er lavet af blødt fleece-stof, hvilket giver dig en blød følelse. Du kan nemt indstille det til den varme, du foretrækker, med det ergonomiske kontrolpanel med 3 temperaturindstillinger. Derudover kan varmetæppet bruges på 3 måder: som et varmetæppe, poncho eller sjal med dets trykknapper. Bemærk: Varmetæppet er vaskbart ved en mild vaskecyklus ved maksimalt 30 °C!Farve: GråMateriale: MikrofiberMål: 160 x 130 cm (L x B)Strømforsyning: 220-240 V ~, 50 HzMateriale, som kræver lav vedligeholdelseHurtig opvarmning med 120 watt3 temperaturindstillinger3 måder, hvorpå det kan bruges (varmetæppe, poncho, sjal)Oeko-Tex® standard 100Slukker automatisk efter 180 minutterVaskbar takket være aftagelig temperaturregulator

  Andre mærker af varmetæpper

  På vores liste her har vi samlet de Medisana bedste varmetæpper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige varmetæppe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top