Uldtæppe.dk » Alle guides » Infrarød Saunatæppe » Radiant Health Infrarød Saunatæppe

Bedste Radiant Health Infrarød Saunatæppe: Se top 2

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Uldtæppe.dk, det helt rigtige sted at finde Radiant Health infrarøde saunatæpper. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Radiant Health infrarøde saunatæpper | ✅ Infrarød saunatæppe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Radiant Health infrarøde saunatæpper

Her kan du se hele vores liste over de bedste Radiant Health infrarøde saunatæpper som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

 • Dagens pris: 5199,- kr.
 • Fundet hos Helsam
 • Mærke: Radiant Health

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsam.

Her kan “Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health” fås til 5199,- kr.

 • Infrarød varmeteknologi for dybdegående opvarmning
 • 180×180 cm og vejer kun 4,9 kg
 • Ideelt til afslapning på fladt underlag
 • Øger blodcirkulation, renser hud og modvirker ømhed
 • Nem at bruge med lille fjernkontrol

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er en innovativ og avanceret saunatæppe, som er designet til at give en dybdegående opvarmning af kroppen og en udrensende effekt gennem at svede. Tæppet er skabt med infrarød varmeteknologi, som er helt naturlig og den samme varme, som dette krop udstråler. Det unikke ved infrarød varme er, at det går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med varmen fra traditionelle saunaer eller varmeovne.

Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic er 180 x 180 cm stort, når det er helt foldet ud, og opvarmes i løbet af 5-10 minutter. Tæppet har 1 varmezone i hele saunatæppet og kan indstilles indtil 80 grader. Det har en lille fjernkontrol og vejer kun 4,9 kg.

Saunatæppet er ideelt til at ligge på et fladt underlag, som f.eks. en seng eller sofa og opnår derfor den ultimative afslapning, mens man er omgivet af infrarød varme.

Infrarødt saunatæppe har mange sundhedsfordelene, herunder øget blodcirkulation, udrensning, godt for led og muskler, hudforbedring, vægttab, dybere søvn og ikke mindst afslapning.

Infrarød sauna kan være meget gavnligt, hvis du ønsker at tabe dig. Dette skyldes, at kroppen arbejder hårdt for at holde basaltemperaturen, ved at hjertet pumper hurtigere, og din puls stiger. Pulsen kan stige til over 120 slag i minuttet, hvilket er den såkaldte fedtforbrændingspuls. Det kræver 0,586 kalorier at producere et gram sved, så kalorieforbruget vil stige i takt med, hvor meget du sveder.

Infrarød varme går dybt ind i kroppen og øger blodcirkulationen. Med øget blodgennemstrømning øges ilten i hele kroppen og vil derfor modvirke ømme led og muskler. Gennem øget blodcirkulation vil du hurtigt mærke en forbedring af hudkvaliteten. Porerne åbnes og huden renses indefra. Du får en ren hud, der stråler. Studier viser, at infrarød varme påvirker kollagenproduktionen og øger hudens elasticitet. Regelmæssig brug kan hjælpe med at modvirke væskeansamlinger og reducere appelsinhud.

Saunatæppet er nemt at bruge og har en lille fjernkontrol. Det anbefales at bruge det i ca. 30-40 minutter tre gange om ugen, men du kan bruge det oftere og længere baseret på dine individuelle behov. Start gerne med kortere tid/lavere varme og øg derefter efter behov.

Det er vigtigt at følge brugsanvisningen og forholdsreglerne for sikker brug af saunatæppet. Det anbefales at ligge på et håndklæde og have et håndklæde over sig, hvis man sveder meget, men ellers er saunatæppets stof vaskbart med klud efter brug. Man skal ikke bruge uld, fleece eller lignende materialer sammen med saunatæppet da dette kan give overophedning.

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er en sikker og effektiv måde at opnå en sund og afslappet krop på.

Se hos Helsam ❯❯

2: Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health

 • Dagens pris: 7590,- kr.
 • Fundet hos Helsam
 • Mærke: Radiant Health

Sidste produkt på vores liste er Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health som vi har fundet til 7590,- hos Helsam.

 • Benytter infrarød varmeteknologi
 • Lindrer ømme muskler og led
 • Indeholder jade og turmalin sten
 • Kan indstilles op til 80 grader
 • Kan have sundhedsmæssige fordele

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health er et unikt produkt, der benytter infrarød varmeteknologi til at give en dybdegående opvarmning af kroppen og en udrensende effekt gennem at svede. Varmen lindrer ømme muskler og led, øger forbrændingen, forbedrer hudkvaliteten og kan give mere energi og dybere søvn.

Infrarød varme er helt naturlig og den samme varme som dette krop udstråler. Det unikke ved infrarød varme er, at varmestrålerne går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med varmen fra traditionelle saunaer eller varmeovne. I stedet for kun at varme luften op rundt om kroppen, går infrarød varme direkte ind i kroppen og varmer den op indvendigt.

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health indeholder også stenene jade og turmalin, der leder den infrarøde varme bedre og samtidigt har flere særegne terapeutiske effekter. Stenene afgiver negative ioner, der har en positiv effekt på helbredet, og jade skal virke beroligende og balancerende for kroppen.

Tæppet har 3 forskellige varmezoner og kan indstilles op til 80 grader. Det anbefales at ligge på et håndklæde og have et håndklæde over sig, hvis man sveder meget, men ellers er saunatæppets stof vaskbart med klud efter brug.

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health kan have en række sundhedsmæssige fordele, herunder udrensning af kemikalier, øget blodcirkulation i led og muskler, vægtreduktion, forbedret hudkvalitet og øget immunforsvar. Mange brugere oplever også mere energi og bedre søvnkvalitet efter brug.

Produktet er desuden CE- og SASO-certificeret og leveres af Njål Hansson AS. Det er vigtigt at følge brugsanvisningen og tage forholdsregler, herunder at drikke tilstrækkeligt med vand, undgå overophedning og konsultere en læge, hvis man har en sygdom eller er usikker på, om man kan bruge produktet sikkert.

Se hos Helsam ❯❯