Udgivet i HjemmeHygge

Sådan får du den bedste eftermiddagslur med disse 5 råd

Af Uldtæppe.dk

Det er altid dejligt at komme hjem efter en lang dag og få sig en eftermiddagslur inden man skal i gang med aftensmaden og hjemmets gøremål. Der er mange positive ting ved at tage en lur. Det for dig til at præstere bedre, så det kan faktisk være en gode ide at tage en kort lur på arbejdet inden en stor fremlæggelse.

En lur hæmmer din sult, så på den måde kan en lur hjælpe dig med at tabe dig, da du spiser mindre. Helbredsmæssigt er der også kun positive ting ved en eftermiddagslur. Det er godt for hjertet, da det mindsker risikoen for hjertekar sygdomme, samt en lur mindsker stress symptomer.

Altså taler det kun for at man tager en eftermiddagslur fra tid til anden, her er 5 gode råd til hvordan du får den bedste eftermiddagslur. 

5 gode råd til at få den bedste eftermiddagslur 

1.  Anskaf dig nogle gode ørepropper

Det som oftest ødelægger en god eftermiddagslur er støj. Det kan være støj fra naboen, kæledyret eller måske børnene der leget. Her kan det være en gode ide at anskaffe dig nogle gode øreproppet. Der er mange former for ørepropper derude, og derfor er det også vigtigt at du vælger de rigtige for dig.

Det kan være en gode ide at købe formbare ørepropper til at sove med, de er rigtige gode til at holde støj ude, men ulempen ved denne form for ørepropper er at de skal udskiftet lidt oftere end de helt faste.

En anden type ørepropper der er gode at sove med, er dem der er lavet af silikone. De har en virkelig lang levetid, og er rigtige gode til at holde støj ude, men ulempen ved denne type er at de ikke er formbare og derfor kan der være en risiko for at de ikke passer til din øregang. 

Der er mange former for ørepropper, find de rigtige ørepropper til dig her

2. Find et dejligt uldtæppe

Det er vigtigt at man ligger godt når man skal have en god lur. Det skal være hyggeligt og varmt, og derfor er der ikke noget dejligere end at ligge med et rart uldtæppe. Man kan købe mange lækre uldtæpper, også i mange forskellige prisvarianter. Hvis man skal løbe et rigtig lækkert uldtæppe, bør man anskaffe sig et tæppe af alpakauld.

Uldtæpper er lavet af naturens lækreste materialer fra får, lamaer og alpakaer. Uldtæpper er bløde, og holder godt på varmen samt er uldtæpper rigtig slidstærke, så det er et tæppe som du vil have glæde af i mange år. Et uldtæppe vil gøre din lur meget mere behagelig og hyggelige. 

3. Luk alt lys ude

Træk gardinerne for, sluk lamperne og luk døren til. Det er virkelighed beroligende at falde i søvn i et helt mørkt rum. Hvis det fungere for dig, kan natbriller også være en god ide. Natbriller er ikke for alle, da det godt kan virke træls at de sikker om øjende, men hvis det fungere for dig, så er det virkelig dejligt at de lukker helt af for lyset.

Det kan være en overvejelse om du skal have mørklægningsgardiner i dit soveværelse, så du kan lukke lyset helt ude, både når du skal tage en lur og når du sover om natten.  

4. Sæt noget beroligende på

Det kan virke dejligt beroligende at sætte noget musik eller en podcast på når man skal sove. Det kan være en podcast hvor værterne har rolige og monotone stemmer, der findes også podcast specifikt til at hjælpe folk med at falde i søvn. Det kan også være noget roligt musik, måske er du mest til at falde i søvn til klassisk musik eller noget instrumentalt musik. Det kan også være du er mest til at sætte noget hvidstøj til.

Hvidstøj hjælpe ofte på babyer, der ikke kan sove, fordi det så ikke er helt stille. Dette er der også mange voksne mennesker der anvender, da det sætter hjernen på pause. Det kan være behageligt at sætte en lydbog på, med en oplæser der har en rar stemme, de fleste lydbøger kan man sætte en timer på, så den stopper efter et vis antal minutter, så du ikke vågner op og har hørt halvdelen af bogen mens du har sovet.  

5. Sæt et vækkeur

Det der oftest ødelægger en perfekte eftermiddagslur er faktisk når den bliver for lang. Hvis man sover for længe, ender man med at blive mere træt end man var i forvejen og så gør det. Den perfekte eftermiddagslur er ikke længere end halvanden time, for ellers ender man med at blive træt men samtidig kan det ødelægge ens søvnrytme og derfor kan man ikke sove når man skal i seng om aftenen. Derfor er det en god ide at have et vækkeur klar, så ens lur ikke bliver alt for lang.   

Det har fem gode råd til hvordan du får mest ud af din eftermiddagslur og forhåbentligt ender med den perfekte lur. Der er mange måder at gøre det på, så måske er et af disse råd helt rigtigt for dig. 

Find det du mangler på uldtæppe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 696 produkter fra mere end 74 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 832 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-20 09:06:28.

5
Produkttyper
696
Produkter
74
Forhandlere
832
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.